dilluns, 9 de juny del 2014
COOKIES DE XOCOLATA ( recepta Alma Obregon)
Fa uns dies em vaig comprar l'últim llibre de l'Alma Obregon "Objetivo: la galleta perfecta" i és una passada!
Ingredients: ( 24-27 galetes)
- 150 gr de mantequilla
- 100 gr de sucre moreno
- 100 gr de sucre blanc
- 1 ou
- 1 culleradeta de pasta de vainilla
- 1/ 2 culleradeta de bicarbonat
- 250 gr de farina
- 80 gr de perles de xocolata
- 200 gr de xocolata negre per fondre
Preparació:
- Preescalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Batre la mantequilla amb els dos tipus de sucre fins que quedi una pasta molt cremosa.
- Afegir l'ou, la pasta de vainilla i barrejar.
- Tamitzar la farina, el bicarbonat i afegir. Amassar lentament fins que quedi tota la farina incorporada (amb la KA a velocitat mínima).
- Per últim incorporar les perles de xocolata i el fondant tallat molt petit.
- Posar el bol a la nevera tapat amb paper film uns 20'.
- En una safat de forn amb paper vegetal posar cullerades de massa separades unes de les altres perque creixen molt! Unes nou a cada tanda.
- Posar al forn uns 10' fins que estiguin daurades.
- Deixar refredar
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
A mi també m'agrada molt aquest llibre de l'Alma i les seves receptes...ma germana me'l va regalar, amb dedicatòria de l'Alma inclosa....Aquestes cookies estan dient menja'm!!! Petons!
ResponEliminaEs una de les millors receptes de coockies que he fet!!!
Elimina