Passats per aigua
Posar l'ou en un cassó amb força aigua i comptar 3-4 minuts quan comenci a bullir. El rovell queda líquid i llest per sucar-hi pa.
Mollets
Quan l'aigua està bullint, posar l'ou i deixar uns 6 minuts. L'ou es pot trencar sencer i el rovell és fluid.
Son semblants als escalfats però amb la closca.
Durs
Un cop bull l'aigua, posar l'ou i deixar 10 minuts, fins que el rovell i la clara estiguin durs.
Escalfats
En un recipient ample, posar aigua i 2 cullerades de vinagre. L'aigua no ha d'estar bullint quan es tiri l'ou.Amb una cullera anar recollint la clara per que no quedi amb fils. Passats 4 minuts treure'l i deixar escòrrer. També es pot posar 5 minuts en aigua freda.
Super explicat,sencill no mes cal preguntar ,com vols l'ou? I li portes al gust.
ResponEliminaUn plaer.gracies Nuria
Gràcies 💗😋
ResponElimina