dissabte, 31 de desembre de 2011

TEMPS DE COCCIÓ DELS OUS

Passats per aigua

Posar l'ou en un cassó amb força aigua i comptar 3-4 minuts quan comenci a bullir. El rovell queda líquid i llest per sucar-hi pa.

Mollets

Quan l'aigua està bullint, posar l'ou i deixar uns 6 minuts. L'ou es pot trencar sencer i el rovell és fluid.
Son semblants als escalfats però amb la closca.

Durs

Un cop bull l'aigua, posar l'ou i deixar 10 minuts, fins que el rovell i la clara estiguin durs.

Escalfats


En un recipient ample, posar aigua i 2 cullerades de vinagre. L'aigua no ha d'estar bullint quan es tiri l'ou.Amb una cullera anar recollint la clara per que no quedi amb fils. Passats 4 minuts treure'l i deixar escòrrer. També es pot posar 5 minuts en aigua freda.

2 comentaris:

  1. Super explicat,sencill no mes cal preguntar ,com vols l'ou? I li portes al gust.
    Un plaer.gracies Nuria

    ResponElimina