Son cruixents, amb un lleuger gust a mel,... no saps si hi ha cereals o galetes...
Els hi passa com a les galetes de xocolata i civada, que son més bones que boniques!!!!
Ingredients:
- 100 gr de mantequilla tallada a daus
- 100 gr de mel
- 100 gr de sucre moreno
- 220 gr de flocs de civada
- 6 galetes Maria
- 2 cullerades de coco
- canyella en pols
- un polsim de sal
Preparació:
- En una olla posar la mantequilla, el sucre i la mel i a foc suau anar remenant fins que es desfaci tot bé.
- Retirar l'olla del foc i incorporar els flocs de civada, les galetes, el coco. la canyella i barrejar.
-Posar paper sulfuritzat en una safata de forn i abocar la pasta allisant amb una espàtula.
- Fornejar uns 20-30 minuts a uns 200ºC dalt i baix.
- Treure i deixar refredar per tallar en forma de barreta.
Es poden veure fosques però no estan cremades. Una mica torrades...ja ja
Tambés podrieu posar nous i ametlles picades (60 gr de cada), 3 cullerades de sèsam o llavors de llí (2 cullerades).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada