La gràcia és muntar molt les clares a punt de neu i posar en un motllo de parets altes perquè es vegin bé les tres capes.
Com no porta llevat, no pujarà, per tant serà lo alt que sigui el motllo. Aquest ha estat el meu error i encara que es veuen bé ha quedat baixet.
Gràcies Cristina de Kanela y Limon
Ingredients:
- 8 rovells
- 8 clares a punt de neu
- 1 litre de llet tèbia
- 250 gr de mantequilla fosa però ja freda.
- 280 gr de sucre
- 225 gr de farina.
- la pell d'una llimona ratllada.
- 2 cullerades d'essència de vainilla.
Preparació:
- Batre els rovells, el sucre i l'essència de vainilla fins que quedi una crema escumosa.
- Afegir la mantequilla, la llet, la farina i la pell de llimona.
- Barregem i afegim les clares muntades amb moviments d'abaix a dalt, amb compte de que no baixin.
- Abocar en un motllo untat amb margarina i empolvorat amb farina, d'una alçada d'uns 6 cm quadrat o rectangular.
- Posar al forn ja escalfat a 180ºC uns 10' i despres uns 50' a 160ºC. Com sempre dependrà del forn, que s'ha de posar dalt i baix i si te aire millor.
- Punxar per veure si està fet. Si es fa molt de dalt, tapar amb un paper de plata perquè no es cremi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada