Aquesta recepta és del blog de la Dolorss.
Seguint les seves instruccions al peu de la lletra queden unes magdalenes esponjoses i altes.
A mi m'han sortit unes 50 magdalenes petites.
Podeu veureCOM FER UNES MAGDALENES PERFECTES
Ingredients:
- 250 gr de sucre
- una mica de canyella en pols
- 3 ous
- una mica de sal
- 250 gr d'oli d'oliva 0'4º
- 120 cc de llet
- 350 gr de farina
- 1 sobre de llevat Royal
Preparació:
- Escalfar el forn a 180ºC dalt i baix.
- Triturar el sucre fins que quedi en pols. Afegir la canyella i els ous uns 15'.
Aquest cop he fet servir la thermomix a V 2 per barrejar els ous i el sucre,
per aconseguir més esponjositat. Es pot fer amb varilles elèctriques o a
ma.
Penseu que com més es baten els ous, més pujaran les magdalenes.
- Afegir l'oli i barrejar.
- Afegir la llet i barrejar.
- Treure de la thermomix i incorporar la farina i el llevat tot tamisat. Fer-ho amb una espàtula amb moviments suaus, perquè no perdi aire la pasta.
- Omplir els motllos unes 3/4 parts i posar al forn a 180ºC uns 20'
Precioses, i m'encanten aquests papers encarcarat amb punta que has fet servir. Fa dies que miro de trobar-ne d'iguals a Girona i encara no ho he aconseguit!!! Una abraçada!
ResponElimina