No tant boniques d'aspecte, com les de coco però igual de delicioses!!!!
No deixeu de probar-les!!!!
Ingredients(unes 30 galetes):
- 100 gr d'oli de girasol
- 100 gr de sucre moreno
- 1 ou
- 60 gr de flocs de civada
- 1 cullerada de llet
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 150 gr de farina de reposteria
- 1 cullerada de xocolata en pols (jo he utilitzat la marca Valor)
- 1/2 culleradeta de les de café de llevat Royal
- 60 gr de xocolata negre(Nestle) o perles de xocolata negre.
Preparació:
- Escalfar el forn a 180ºC dalt i baix
- Triturar la xocolata si es que no la compreu en perles.
- Posar tots els ingredients secs en un bol i barrejar: sucre, civada, farina, xocolata en pols i a trossets.
- Afegir l'oli, la llet, l'extracte de vainilla i l'ou batut.Barrejar tot molt bé.
- Agafar una mica de pasta i posar en una safata de forn amb paper sulfuritzat o silicona. Aixafar amb els dits perquè quedin rodonetes i fines. Després estaran cruixents.
- Posar al forn uns 15-20'.
No n'he fet mai de civada. Ho haig de provar!!! Una abraçada Núria!
ResponElimina