diumenge, 17 de febrer del 2013

MAGDALENES DE XOCOLATA I LLET CONDENSADA

Després de mirar diferents receptes, he decidit fer aqusta amb la por de que no quedessin molt dolces i empalagoses. No en queden gens de dolces!!
La propera vegada posaré més quantitat de llet condensada. Com sempre, va a gustos!!

Ingredients (14-16 magdalenes)

- 150 gr de farina
- 140 gr de llet condensada La Lechera
- 3 ous
- 50 gr de xocolata
- una mica de ratlladura de pell de llimona
- 1 sobre de llevat Royal
- 6 cullerades d'oli d'oliva

Preparacio:

- Escalfar el forn dalt i baix a 180ºC-200ºC
- Muntar els ous amb unes varilles elèctriques (jo ho he fet amb la thermomix) o a mà.
- Afegir l'oli a poc a poc i seguir muntant. Després la llet condensada i seguir batent i una mica de ratlladura de pell de llimona.
- Barrejar la farina i el llevat i incorporar a la barreja anterior.
- Posar en una mànega pastissera i omplir les càpsules. Empolvoreu amb una mica de xocolata ratllada i al forn uns 15'.






 



3 comentaris:

  1. gracies guapa,,,parlem cada dia per fb i skipe,,,i sta molt contenta,,,les magdalenas que bonàs,,,dimarts vaig fer i fins ahir eren tendres.

    ResponElimina
  2. Ay! Las tazas son de 250 ml. de capacidad (como un vaso de agua).

    ResponElimina
  3. Núria, veus jo no les he fat mai amb llet condensada!
    petons

    ResponElimina