La propera vegada posaré més quantitat de llet condensada. Com sempre, va a gustos!!
Ingredients (14-16 magdalenes)
- 150 gr de farina
- 140 gr de llet condensada La Lechera
- 3 ous
- 50 gr de xocolata
- una mica de ratlladura de pell de llimona
- 1 sobre de llevat Royal
- 6 cullerades d'oli d'oliva
Preparacio:
- Escalfar el forn dalt i baix a 180ºC-200ºC
- Muntar els ous amb unes varilles elèctriques (jo ho he fet amb la thermomix) o a mà.
- Afegir l'oli a poc a poc i seguir muntant. Després la llet condensada i seguir batent i una mica de ratlladura de pell de llimona.
- Barrejar la farina i el llevat i incorporar a la barreja anterior.
- Posar en una mànega pastissera i omplir les càpsules. Empolvoreu amb una mica de xocolata ratllada i al forn uns 15'.
gracies guapa,,,parlem cada dia per fb i skipe,,,i sta molt contenta,,,les magdalenas que bonàs,,,dimarts vaig fer i fins ahir eren tendres.
ResponEliminaAy! Las tazas son de 250 ml. de capacidad (como un vaso de agua).
ResponEliminaNúria, veus jo no les he fat mai amb llet condensada!
ResponEliminapetons