dimecres, 2 de gener del 2013
ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL
Un entrant que no pot faltar, per lo fàcil, lo bo i lo bé que quedaras!!!!
Jo les he fet de sobrassada i formatge i de pernil dolç i formatge.
Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full Casa Tarradellas
- formatge suau a talls fins
- pernil dolç
- formatge ratllat
Preparació:
Escalfar el forn dalt i baix a uns 200ºC.
Estirar la pasta de full i estendre la sobrassada. Després posar el formatge ratllat.
Enrotllar i tallar a rodanxes d'un cm aproximadament.
Posar en una safata amb paper de forn, uns 20' aproximadament. Dependrà del forn.
Les de pernil i formatge es fan de la mateixa manera.
Una altra opció, és un cop enrotllada la pasta de full, pintar-la amb ou batut i posar sèsam. Jo no ho he fet i van ser tot un èxit!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Núria, una recepta boníssima! Ha estat tot un èxit i molt senzilla de fer!
ResponEliminaLa recomano a tothom!!!
Moltes gràcies Laieta. Éts un amor. Bon profit
Elimina