dimecres, 2 de gener del 2013

ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL















Un entrant que no pot faltar, per lo fàcil, lo bo i lo bé que quedaras!!!!

Jo les he fet de sobrassada i formatge i de pernil dolç i formatge.

Ingredients:

-  2 làmines de pasta de full Casa Tarradellas
-  formatge suau a talls fins
-  pernil dolç
-  formatge ratllat

Preparació:

Escalfar el forn dalt i baix a uns 200ºC.

Estirar la pasta de full i estendre la sobrassada. Després posar el formatge ratllat.
Enrotllar i tallar a rodanxes d'un cm aproximadament.
Posar en una safata amb paper de forn, uns 20' aproximadament. Dependrà del forn.

Les de pernil i formatge es fan de la mateixa manera.





























Una altra opció, és un cop enrotllada la pasta de full, pintar-la amb ou batut i posar sèsam. Jo no ho he fet i van ser tot un èxit!!

2 comentaris:

  1. Núria, una recepta boníssima! Ha estat tot un èxit i molt senzilla de fer!
    La recomano a tothom!!!

    ResponElimina