dijous, 27 de desembre del 2012
BOMBONS DE XOCOLATA i KIKOS
Ingredients per uns 40 bombons:
- Motllos de silicona
- 2 rajoles de xocolata per fondre Nestle
- 125 gr de kikos aprox.
Preparació:
- Fondre la xocolata dins un bol al microones. És important:
- que no es cremi, per tant posar 2' i mirar, 2' i mirar per tal d'evitar que es cremi.
- no afegir aigua, ni mantega ni llet!!!
- Triturar els kikos i reservar.
- Barrejar els kikos i la xocolata.
- Posar en una mànega pastissera i omplir els motllos.
- Guardar a la nevera fins el dia següent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
M'encanten els kikos i la xocolata! Han d'estar deliciosos!!!
ResponEliminaQue originals! I que bons! L'altre dia en una pastisseria ens van deixar provar uns bombons nous que van fer amb kikos i xocolata blanca i ens van encantar! Mai se m'hagués acudit i queden perfectament combinats! Així que m'anoto la recepta i segur que la faig ben aviat. Són d'aquells que quan en proves un no pots parar i vas menjant un rere l'altre sense parar! hehehe
ResponEliminaNo coneixia al teu blog i gràcies al memòries d'una cuinera l'he conegut, al igual que molts d'altres :) Així que si et sembla em quedo per aquí!
Un petonet!
Moltes gracies pel comentari i encantada de compartir receptes amb totes vosaltres!!!
EliminaAlguna vegada he menjat xocolata amb kikos i m'ha agradat molt, en bombó tota una temptació.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Doncs no deixis de fer-los! Ja veus, fàcils i exquisits!
Eliminam'encanta la idea! el toc cruixent ha de quedar boníssim. Moltíssimes gràcies per participar.
ResponElimina