Aquests en concret no els he probat per les mes alèrgies, però diuen que esta molt bo el casar el raïm i el formatge!!!
Ingredients (4 persones):
- 8 grans de raïm
- 200 gr de formatge Roquefort
- 100 gr de mantequilla
- 3 cullerades de festucs (pistachos)
- 3 cullerades de sèsam en llavors
- 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
- pebre en gra.
Preparació:
- Deixar la mantequilla a temperatura ambient per poder-la treballar.
- Picar els festucs però no triturar-los.
- Xafar el Roquefort amb una forquilla fins quedar una pasta. Afegir la mantequilla i posar un polsim de pebre. Deixar a la nevera fins que endureixi.
- Agafar cada gra de raïm i embolicar amb la pasta, donant-li forma de bola. Ens podem mullar una mica les mans perquè no s'engantxi la pasta.
- Arrebossar la meitat de les boles pels festucs i l'altre meitat pel sèsam.
- REservar a la nevera fins el moment de servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada