diumenge, 9 de desembre del 2012

BOLETES DE FORMATGE ROQUEFORT

 
Ara que s'acosta Nadal, uns quans entrant per les festes!!!

Aquests en concret no els he probat per les mes alèrgies, però diuen que esta molt bo el casar el raïm i el formatge!!!

Ingredients (4 persones):

- 8 grans de raïm
- 200 gr de formatge Roquefort
- 100 gr de mantequilla
- 3 cullerades  de festucs (pistachos)
- 3 cullerades de sèsam en llavors
- 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
- pebre en gra.

Preparació:

- Deixar la mantequilla a temperatura ambient per poder-la treballar.
- Picar els festucs però no triturar-los.
- Xafar el Roquefort amb una forquilla fins quedar una pasta. Afegir la mantequilla i posar un polsim de pebre. Deixar a la nevera fins que endureixi.
- Agafar cada gra de raïm i embolicar amb la pasta, donant-li forma de bola. Ens podem mullar una mica les mans perquè no s'engantxi la pasta.
- Arrebossar la meitat de les boles pels festucs i l'altre meitat pel sèsam.
- REservar a la nevera fins el moment de servir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada