Els blinis són una base semblant a les crêpes i són fàcils de fer. Us poso una recepta per fer-ne a casa tot i que estan comercialitzades, per si voleu anar més ràpids.
Ingredients (uns 40 blinis):
Per a la massa dels blinis:
- 100 gr de farina
- 250 ml de llet
- 2 ous
- 4 cullerades de mantequilla
Pel farcit de crema de formatge amb nous:
- 500 gr de formatge Ricotta o un formatge fresc i semblant (matò)
- 150 gr de formatge Roquefort
- 6 nous
- 2 cullerades de nata líquida
- sal i pebre
Pel farcit de mousse de truita fumada:
- 400 gr de truita fumada (ho podeu canviar per salmó)
- 1 iogurt natural
- 2 cullerades de suc de llimona
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- pebre blanc
Preparació:
Per la massa:
- Fondre la mantequilla al foc i deixar-la refredar.
- Barrejar amb els altres ingredients amb la batedora elèctrica. Escalfar una paella i posar una mica de mantequilla. Posar la massa amb una cullera petita fent cercles i fer pels dos costats. Reservar sobre paper de cuina perquè deixin anar l'oli.
Preparar la crema de formatge:
- Picar les nous. Xafar els formatges i barrejar amb la nata. Salpebrar i afegir les nous. Barrejar i repartir per sobre dels blinis.
Preparar la mousse:
- Batre en el got de la batedora, la meitat de la truita, juntam,ent amb el iogurt, el suc de llimona, l'oli d'oliva i un polsim de pebre.Un cop triturat, barrejar amb la resta de truita fumada a trossets i repartir sobre els blinis. Després guarnir amb una rodanxa de cogombre amb vinagre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada