Ingredients (4 persones):
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 200gr de ceps (normalment poso variat de bolets secs, també si poden posar xampinyons)
- 200gr d'arròs per risotto (bomba o rodó)
- 700ml de caldo de verdures calent
- 1 ceba gran picada
- 100-200gr de parmesà
Preparació:
Escalfar l'oli a una cassola gran i saltejar la ceba (també si pot posar all), uns 3-4 minuts, fins que estigui tova.
Afegir els bolets i sofregir durant 3-4 minuts més, fins que estiguin doradets.
Afegir l'arròs i remenar. Així s'impregna amb l'oli.
Barrejar el caldo amb una mica de vi blanc. Anar tirant la barreja de caldo i vi a cullerots i anar esperant que l'arròs vagi absorbint el caldo a poc a poc i sense deixar de remenar.
Un cop s'ha afegit tot el caldo, l'arròs hauria d'estar cuit, si no és així, es pot afegir aigua
Afegir el parmesà, no tot, ja que en guardarem una mica per deixar a la taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada