dissabte, 3 de desembre del 2011

RISOTTO DE CEPS DELICADESA DE LA JÚLIA

Ingredients (4 persones):

- 2 cullerades d'oli d'oliva

- 200gr de ceps (normalment poso variat de bolets secs, també si poden posar xampinyons)

- 200gr d'arròs per risotto (bomba o rodó)

- 700ml de caldo de verdures calent

- 1 ceba gran picada

- 100-200gr de parmesà

Preparació:

Escalfar l'oli a una cassola gran i saltejar la ceba  (també si pot posar all), uns 3-4 minuts, fins que estigui tova.

 Afegir els bolets i sofregir durant 3-4 minuts més, fins que estiguin doradets.

Afegir l'arròs i remenar. Així s'impregna amb l'oli.

Barrejar el caldo amb una mica de vi blanc. Anar tirant la barreja de caldo i vi a cullerots i anar esperant que l'arròs vagi absorbint el caldo a poc a poc i sense deixar de remenar.

 Un cop s'ha afegit tot el caldo, l'arròs hauria d'estar cuit, si no és així, es pot afegir aigua

Afegir el parmesà, no tot, ja que en guardarem una mica per deixar a la taula.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada