Ingredients:
260 gr de farina
150 gr de sucre
120 gr de mantequilla
1/2 culleradeta de clau molgut (o uns quants triturats)
1 ou
1/2 culleradeta de nou moscada
1 culleradeta de canyella en pols
una mica de sal
Caramels de colors durs
Preparació:
Barrejar amb les mans la farina, el sucre, la mantequilla a temperatura ambient, l'ou, la sal i les espècies fins que quedi una pasta homogènia. Embolicar amb paper film i deixar 1 hora a la nevera.
Trencar els caramels.
Estirar la massa d'uns 5 mm amb un rodet i fer diferents cors. Amb un motlle més petit retallar la part de dins.
Posar les galetes a la safata amb paper de forn o sil-pati posar al centre de la galeta els caramels.
Posar al forn ja escalfat i deixar uns 10-15 minuts. Treure del forn i deixar refredar el caramel.
Si s'utilitzen caramels normals quan s'escalfen tots queden del mateix color. Per que quedin boniques i de colors diferent, es pot utilitzar caramel del que venen a les tendes especialitzades
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada