-4 cullerades de mantega
-
-1 ceba
-sal
Preparació
Pelem i piquem molt fi la ceba i després hi afegim dues cullerades de mantega en una cassola, en què posarem la ceba i la barrejarem fins que quedi brillant.
Afegim l'arròs i ho remenem amb la ceba fins que quedi clar, tot a foc suau. Si veiem que hi ha perill que es torri, afegirem una mica de brou calent, sense deixar de remenar.
Sense tapar la cassola seguim remenant, observant l'arròs i afegint a poc a poc, brou calent a mesura que l'arròs absorbeixi el líquid.
Afegim l'arròs i ho remenem amb la ceba fins que quedi clar, tot a foc suau. Si veiem que hi ha perill que es torri, afegirem una mica de brou calent, sense deixar de remenar.
Sense tapar la cassola seguim remenant, observant l'arròs i afegint a poc a poc, brou calent a mesura que l'arròs absorbeixi el líquid.
Durant els 20-30 minuts que dura la cocció veurem que el contingut adquireix un aspecte cremós. En aquest punt afegirem el que ens queda de brou.
Després afegirem la resta de la mantega i el formatge parmesà ratllat i ho barregem tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada