Aquestes croquetes han tingut un èxit a casa meva...!!!
Ingredients:
60 gr de mantega
60 gr de farina
350 ml de llet
1 rovell d'ou
100 gr de formatge ratllat tipus emmental, edam...
sal i pebre
Per arrebossar: farina, ou i pa ratllat
Preparació:
En una paella ampla fondre la mantega, afegir la farina i coure. Anar afegint la llet a poc a poc i anar remenat fins que espesseixi.
Afegir el rovell i el formatge ratllat, sal i pebre i retirar del foc.
Deixar refredar la pasta de croquetes tapada a poder ser a la nevera. Queda millor d'un dia per l'altre.
Quan la pasta estigui freda, fer les croquetes i passeu-les fer farina, ou i pa ratllat. FRegir en oli ben calent.
Amb aquestes quantitats en surten unes 15 aproximadament.
Si hi poseu trossets de pernil seran croquetes de pernil i formatge
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada