Ingredients:
6 ous
3 llaunes grosses de tonyina o 6 de petites (de 80 gr)
3 cullerades de maionesa
1 got de crema de llet
2 llesques de pa de motllo
sal i pebre
25 gr mantequilla pel motllo
pa ratllat
Preparació:
Es trituren tots els ingredients. Penseu en escòrrer bé la tonyina.
En un motllo tipus "cake" es posa mantequilla i una mica de pa ratllat. S'afegeix el triturat i es posa al forn al bany maria a 225 graus 1 hora aproximadament (dependrà del forn). Punxar per veure si està fet.
Deixar reposar uns 15 minuts i desmotllar un cop fred.
Variant: es poden afegir gambetes, fer-lo de cranc, de peix....
Mireu que maco queda guarnit per la meva amiga Nat!!!!
Nena!! Que super bo ha d'estar, aquest me l'apunto que el faré!!! Ja et contaré!
ResponEliminaMUAKK!!!
Natàlia
Boníssim!!! Ha tingut molt d'èxit!!! Muakk!!
ResponEliminaNat.