Ingredients:
La mateixa quantitat d'ametlles, sucre i aigua.
Per exemple:
3 taces d'ametlles crues i sense pelar
3 taces de sucre
3 taces d'aigua
Preparació:
Es posen en un cassó tots els ingredients a foc mitjà. Sense deixar de remenar i vigilant la cocció. Quan s'evapora l'aigua es baixa el foc i veureu que el sucre es torna blanc i s'engantxa a les parets deñl cassoó. Seguir remenant fins que les ametlles agafin tot el sucre i queden brillants. En aquest moment comencen a saltar.
Vigileu que us podeu cremar!!!!
Posar sobre una safata o sil-pat i deixar refredar. Separar-les amb ajuda d'una cullera de fusta.
Si queda engantxat, és com guirlache però bo igual.
Que bones!!!! Al jordi li agradaven molt!!! Provare de fer-les. Una pregunta no deus tindre una recepte de "mantecados" ara de cara a nadal. Gràcies
ResponEliminaQuines ganes de preparar-ne!!!
ResponEliminaJa ja ja doncs ja saps!!!
EliminaSón tan bones!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar a Memòries.
Gracies a vosaltres!!! Sempre es un plaer!!!
EliminaSón un perill les punyeteres -si et cremes, clar!!!-: Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets
ResponElimina