dilluns, 17 d’octubre del 2011

RÖSTI DE PATATA AMB OUS FERRATS DE GUATLLA

Aquest plat és tipic de Suïssa. Es pot preparar amb Emmental per sobre, amb salmó, barrejat amb bacon i ceba... i quedes com una reina!!!

Ingredients:

  • 1 dotzena d’ous de guatlla
  • 1 patata
  • Oli d’oliva, sal, pebre, all picat i orenga.
Preparació:

Per fer el Rösti pelem la patata i la ratllem amb un ratllador. No la passem per aigua un cop tallades per tal que no ens perdin la fècula que contenen.
Les salpebrem, les condimentem amb orenga i afegim una mica d’all picat.
Posem oli en una paella petita a escalfar a foc lent i afegim la patata.
Li donem forma com si es tractés d’una truita i deixem que la patata es dauri una mica per la base.Li donem la volta a la patata i l’acabem de coure per l’altre cantó. Un cop daurada i cruixent la reservem en paper absorbent per treure l’excés d’oli.
Aleshores posem en una paella a foc lent amb una mica d’oli els ous de guatlla trencats (amb compte) l’un al costat de l’altre perquè se’ns enganxin i quedin units. Els salem i ho deixem coure a foc mitjà fins que quallin.
Els treiem amb compte amb l’espàtula i els col·loquem damunt del Rosti de patata. Servim-ho calent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada