Ingredients:
- 100 gr de ceba a trossos
- 100 gr de porro- 1 gra d’all
- 30 gr d’oli d’oliva
- 600 gr de carbassa neta i pelada
- 100 gr de patata
- 300 gr d’aigua o més si es vol menys espessa
- 1 pastilla de caldo
- Sal
- Pebre blanc
- 3-4 formatgets
Preparació amb la thermomix
- Posar en el got la ceba, el porro, l’all i l’oli, 3” a Velocitat 4.
- Desprès, 7 minuts, a 100 graus, velocitat 3 ½ - Afegir la patata i la carbassa, l’aigua, la sal i la pastilla de caldo i 30 minuts, 100 graus i velocitat 1 ½.
- Rectificar de sal i afegir els formatgets.
- Triturar 1 minut velocitat 5 i 1 minut a velocitat
Preparació a la manera tradicional
- Sofregir la ceba, el porro i l’all.
- Afegir la carbassa, l’aigua, la sal i la pastilla de caldo.
- Deixar bullir 30 minuts i triturar bé amb els formatgets.
- Afegir la carbassa, l’aigua, la sal i la pastilla de caldo.
- Deixar bullir 30 minuts i triturar bé amb els formatgets.
Moltes gracies per la recepta! Ha quedat molt bona!
ResponElimina