dimarts, 10 de setembre de 2013

COM PELAR LA CARBASSA




Potser pelar la carbassa és una de les feines més pesades que hi ha.
Pots acabar degollada o sense venes si s'escapa el ganivet. Jo la posava al microones a trossos, però seguia dura.
Per fi vaig trobar un article que explicava com fer-ho. 

1 - Rentar la carbassa i posar al forn ja pre escalfat dalt i baix.

2 - Jo la volia per fer crema de carbassa i la vaig deixar uns 40'.

3 - Quan la vaihg treure, es pelava com una patata. sols vaig tenir que tallar-la i disminuir el temps de cocció.
Bon profit



















6 comentaris:

  1. Gràcies per la idea...m'estalviaré més d'un tall!!!

    ResponElimina
  2. Que buena hacerla de esta forma.Besosss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muy rapida!!! Si no la quieres para crema pues la dejas menos tiempo en el horno!!!!

      Elimina
  3. Uix, jo això no ho he fet mai, i el fet és que a mi no se'm fa complicat pelar la carassa. Acostumo a utilitzar unes de xicarrones (d'entre quilo i quilo i mig) i en faig rodanxes i vaig tallant.
    Els boniatos també els fas així??? I els codonys?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els moniatos sempre els faig al forn embolicats amb paper de plata i queden molt bons.
      De codony no n'he fet mai!!!
      Jo es que tenia molts problemes per pelar la carbassa!!!

      Elimina