dimarts, 10 de setembre del 2013
COM PELAR LA CARBASSA
Potser pelar la carbassa és una de les feines més pesades que hi ha.
Pots acabar degollada o sense venes si s'escapa el ganivet. Jo la posava al microones a trossos, però seguia dura.
Per fi vaig trobar un article que explicava com fer-ho.
1 - Rentar la carbassa i posar al forn ja pre escalfat dalt i baix.
2 - Jo la volia per fer crema de carbassa i la vaig deixar uns 40'.
3 - Quan la vaihg treure, es pelava com una patata. sols vaig tenir que tallar-la i disminuir el temps de cocció.
Bon profit
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Gràcies per la idea...m'estalviaré més d'un tall!!!
ResponEliminaSiiiiii
EliminaQue buena hacerla de esta forma.Besosss
ResponEliminaMuy rapida!!! Si no la quieres para crema pues la dejas menos tiempo en el horno!!!!
EliminaUix, jo això no ho he fet mai, i el fet és que a mi no se'm fa complicat pelar la carassa. Acostumo a utilitzar unes de xicarrones (d'entre quilo i quilo i mig) i en faig rodanxes i vaig tallant.
ResponEliminaEls boniatos també els fas així??? I els codonys?
Els moniatos sempre els faig al forn embolicats amb paper de plata i queden molt bons.
EliminaDe codony no n'he fet mai!!!
Jo es que tenia molts problemes per pelar la carbassa!!!