No hi ha res més dolç que aquestes galetes per començar el curs d'una manera divertida i dolça. Fàcils i entretingudes de fer van fer les delícies de petits i grans, quan el lluís en va portar a l'escola.
Jo les vaig trobar a la Capseta dels meus tresors
Ingredients ( per unes 40-45 galetes):
- 100 gr de sucre moreno
- 100 gr de sucre blanc
- 1 culleradeta (de les de café) d'extracte de vainilla
- 175 gr de mantega
- 1 ou i un rovell
- 300 gr de farina
- 1 polsim de sal
- 1 culleradeta de bicarbonat
- lacasitos
- Preparació:
- Pre- escalfar el forn a uns 180ºC dalt i baix
- Barrejar la mantega a temperatura ambient amb el sucre i la vainilla.
- Afegir l'ou i el rovell i seguir barrejant amb un batedor de barilles o el robot.
- Un cop estigui tot integrat, anar incorporant la farina amb el bicarbonat i la sal i seguir barrejant.
- Queda una massa una mica llefiscosa però a mida que passa l'estona és més fàcil de poder agafar.
- Fer boletes, xafar i posar en una safata de forn amb paper sulfuritzat o silpat. Poseu-les separades
perque no s'enganxin unes amb les altres.
- Anar posant 6-7 lacasitos ben junts perque després es separen.
- Deixar uns 10-12' i treure del forn. Deixar refredar una estona abans de treure-les.
Mmm les delícies dels més petits i també dels més grans, no? quina pinta, les galetes casolanes m'encanten!
ResponEliminaSi Eva, son bonissimes!!! No en pots menjar sols una!
Eliminaa casa també en fem, són boníssimes i molt divertides!!! t'han quedat molt xules! Petons
ResponEliminaMoltes gracies!!!!
EliminaLes he fet moltes vegades amb la recepta de la Sandra, i són més que bones!
ResponElimina