dijous, 20 de juny de 2013

CARBASSONS FARCITS DE TONYINA I GAMBES


Ahir per sopar vaig fer aquest carbassons farcits amb quatre coses que tenia a casa i tot i ser dimecres va quedar un plat de festa!

Ingredients:

- 4 carbassons
- 400 gr de gamba petita i pelada
- 2 llaunes de tonyina
- 1 ceba
- 1 tomàquet o 1 cullerada de tomàquet triturat natural
- 2 cullerades de farina i una mica de llet per la beixamel
- sal i pebre
- formatge ratllat

Preparació:

- Rentar els carbassons i tallar en tres o quatre trossos. Feu un tall en forma de creu a la part de la polpa










- Bullir en aigua i sal uns 10'. Deixar refredar i escòrrer.
- Un cop freds buidar-los fins una mica més de la meitat i reservar la polpa.
- Bullir les games uns 3-4 '. Escòrrer i reservar.
- En una paella amb oli calent sofregir la ceba tallada molt petita fins que quedi tendre i transparent.

- Agegir la polpa del carbasso ben escorreguda d'aigua i anar sogregint.
- Tot seguit, afegir el tomàquet, fer una mica més, la tonyina ben escorreguda i per últim les gambes.













- Quan està tot ben sofregit incorporar la farina i la llet per lligar-ho tot. Salpebrar.


- Posar els carbassons en una safata de forn i farcir. Formatge ratllat per sobre i gratinar al forn uns minuts.


 
 

 

7 comentaris:

  1. Ben bons, Núria! I lleugerets, no?

    ResponElimina
  2. T'han quedat genial i amb aquest farcit han d'estar ben bons, aquests carbassons! Encara no els he preparat mai farcits, així que me l'apunto! ;)

    Petons!

    ResponElimina
  3. No n'he fet mai! Serà qüestió de provar-los per un dinar d'aquest estiu que demà comença!!! Una abraçada Núria!

    ResponElimina
  4. Moltes gracies!! Espero que us agradin!

    ResponElimina
  5. Qué rico, me encantan los calabacines y el relleno que les has puesto, están pensados para triunfar. Un besote.

    ResponElimina
  6. Y triunfaron de verdad! Gracias!

    ResponElimina