dilluns, 24 de juny del 2013
MINI MAGDALENES AMB XOCOLATA
Aquestes magdalenes les vaig veure al blog de la Marta http://insta-cook.blogspot.com.es/
Han tingut un èxit a casa! Porten mel que els hi dona un gust molt delicat i com diu la Marta, si les poses a la nevera fan "crec" al mossegar la xocolata freda......mmmmm!
Ingredients:
- 85 gr de mantega fosa i atemperada
- 2 ous
- 130 gr de mel
- 35 ml de llet sencera
- 170 gr de farina
- 5'5 gr de llevat Royal
- xocolata negre per fondre Nestlé
Preparació:
- Batre els ous i el sucre a velocitat alta i amb el globus a la KA fins que doblin de volum.
- Afegir la llet a velocitat baixa
- Incorporar la farina i el llevat tamisats i barrejar fins que quedi una massa fina.
- Després afegir la mantega a poc a poc. Barrejar.
- Deixar reposar la massa un mínim de dues hores i màxim 24h. Jo l'he deixat fins el dia següent.
- Pre-escalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Posar la massa en les càpsules i enfornar uns 10-12' depenent del forn.
- Fondre xocolate negre i un cop fredes les magdalenes banyar en la xocolata.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
mmmmm, xocolata que fa crec! delicious!
ResponEliminaSiiiii molt bones!
EliminaM'encanten! I els papers que has fet servir els trobo preciosos!
ResponEliminaLes compro a una botiga que es diu manenas
Eliminawww.manenas.es
Aviat vendran on line pero si en vols ja et vaig dir que te les envio. Enviam adreça per privat al facebook. No em costa res!!!!
Que precioses, i que bones!!! Amb aquesta xocolata pel damunt... em van venir unes ganes gegants de menjar-ne!!
ResponEliminaPetonets!
I una mica abans a la nevera... I nyam!
EliminaHola Núria!!! que bé que hagis provat una recepta del meu blog!!! Són bones eh?? Un petonarro
ResponEliminaNo serà l'última! En tens moltes que em criden l'atenció!
Elimina