dilluns, 26 de setembre de 2011

TALL RODÓ



Ingredients:

- 1 tall rodó de porc o vedella

- 2 tomàquets,

- 1 ceba grossa

- 2 pastanagues

- 1 porro

- 3 alls

- Àpit i pebrot verd (opcional)

- Sal, canyella i nou moscada

- Oli

- 1 got de vi blanc

- 1 got d’aigua


½ got de conyac o bourbon (Jack Danields)

Preparació:

Posar sal, canyella i nou moscada al tall rodó.

Fregir la carn en una cassola amb bastant d’oli i quan es fa la crosta, afegir els tomàquets pelats i a trossos, la ceba, les pastanagues, el porro i els alls pelats, tot a trossos grossos.

Quan estigui tot rostit, afegir el got de vi blanc, el got d’aigua i el got de conyac.

Ha de quedar el tall cobert. Si no, afegir més aigua o caldo.

Deixar a foc lent 1 ½ h aproximadament. Anar punxant per veure si està fet.

Passar la salsa pel túrmix i afegir el tall rodó tallat.


1 comentari:

  1. La meva mare el preparar amb bolets...i és un dels meus plats de diumenge preferits!!! Petons!!!

    ResponElimina