3 llaunes de tonyina,
250gr. salmó fumat,
2 ous durs,
olives negres,
anxoves,
pebrot escalivat,
1 pa de motllo sense crosta,
maionesa,
tomàquet fregit,
mantequilla.
Preparació:
Es forra un motllo amb film transparent. Es cobreix amb el salmó. Es posa el pa de motllo retallant, si cal,amb la forma del motllo.
La part del pa que toca el salmó s’unta amb mantega i l’altre, amb tomàquet fregit.
Es posa la barreja de tonyina, olives i l’ou dur. Es tapa amb el pa untat amb maionesa. Es torna a fer una capa amb tomàquet fregit i s'afegeix l’escalivada, trossets de salmó i anxoves. Es torna a tapar amb pa amb maionesa, i si es vol, es pot fer una altra capa amb la barreja de la tonyina.
Es cobreix amb el film transparent i apretar una mica amb la ma. Es posa a la nevera 24 hores. Es dona la volta al pastís i s'hi tira sucre pel damunt del salmó.Cremar amb un cremador(opcional)
Aquest ja l he fet me'l vas explicar un dia i va ser tot un èxit
ResponEliminaSisely? Qui ets? de totes maneres moltes gràcies
ResponEliminaAquesta recepta no l'havia vist...i em sembla genial per un sopar entre amics...Me l'apunto!!! Petons!
ResponElimina