- 1 tall rodó de porc o vedella
- 2 tomàquets,
- 1 ceba grossa
- 2 pastanagues
- 1 porro
- Àpit i pebrot verd (opcional)
- Sal, canyella i nou moscada
- Oli
- 1 got de vi blanc
- 1 got d’aigua
½ got de conyac o bourbon (Jack Danields)
Preparació:
Posar sal, canyella i nou moscada al tall rodó.
Fregir la carn en una cassola amb bastant d’oli i quan es fa la crosta, afegir els tomàquets pelats i a trossos, la ceba, les pastanagues, el porro i els alls pelats, tot a trossos grossos.
Quan estigui tot rostit, afegir el got de vi blanc, el got d’aigua i el got de conyac.
Ha de quedar el tall cobert. Si no, afegir més aigua o caldo.
Deixar a foc lent 1 ½ h aproximadament. Anar punxant per veure si està fet.
Passar la salsa pel túrmix i afegir el tall rodó tallat.
La meva mare el preparar amb bolets...i és un dels meus plats de diumenge preferits!!! Petons!!!
ResponElimina