dijous, 29 de setembre de 2011

LLENTIES ESTOFADES

Ingredients:

Llenties (calcular 250 gr per 2 persones)

Cansalada viada

Xorisso

Botifarra blanca

Botifarra negre

Costella de porc, salsitxes (opcional)

1 ceba

1 tomàquet

1 fulla de llorer

Pebre, sal

Aigua

Preparació:

Posar oli en una cassola i quan, està calent, tirar la cansalada a trossets. Un cop enrossida, afegir la ceba a trossos, la pastanaga, el xorisso, tallat i si es vol costella i salsitxes tallades petites.

Es sofregeix tot  i afegir el tomàquet pelat a trossos i sofregir una mica més.

Desprès posar les llenties i cobrir d’aigua fins que passi dos dits.

Es pot posar una pastilla de caldo i llavors vigilar amb la sal.

Deixar coure entre 20 i 30 minuts aproximadament si les llenties son de cocció ràpida i abans d’acabar de coure, posar les botifarres i si cal, rectificar de sal.


I si ho feu amb els productes de l'hort del Santi, el Marcel i la Júlia d'Angèlica segur que sortirà d'allò més bo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada