Ingredients:
Llenties (calcular 250 gr per 2 persones)
Cansalada viada
Xorisso
Botifarra blanca
Botifarra negre
Costella de porc, salsitxes (opcional)
1 ceba
1 tomàquet
1 fulla de llorer
Pebre, sal
Aigua
Preparació:
Posar oli en una cassola i quan, està calent, tirar la cansalada a trossets. Un cop enrossida, afegir la ceba a trossos, la pastanaga, el xorisso, tallat i si es vol costella i salsitxes tallades petites.
Es sofregeix tot i afegir el tomàquet pelat a trossos i sofregir una mica més.
Desprès posar les llenties i cobrir d’aigua fins que passi dos dits.
Es pot posar una pastilla de caldo i llavors vigilar amb la sal.
Deixar coure entre 20 i 30 minuts aproximadament si les llenties son de cocció ràpida i abans d’acabar de coure, posar les botifarres i si cal, rectificar de sal.
I si ho feu amb els productes de l'hort del Santi, el Marcel i la Júlia d'Angèlica segur que sortirà d'allò més bo.
I si ho feu amb els productes de l'hort del Santi, el Marcel i la Júlia d'Angèlica segur que sortirà d'allò més bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada