És una recepta de la meva mare. Un cop buides, la meva mare les fregia, però també es poden fer bullides o escalivades.
Ingredients: (per a 5 persones)
- 5 albergínies mitjanes
- 3-4 botifarres
- 2 ous
- 1 ceba mitjana
- Sal, pebre
Preparació:
- En aquest cas jo he fet les albergínies escalivades al forn, pintades amb una mica d'oli i sense tapar fins que estiguin cuites, però no molt tobes.
- Un cop fetes partir-les per la meitat i buidar-les amb una cullera. reservar la carn de l'albergínia.
- Sofregir la ceba ratllada. Afegir les botifarres sense pell i per últim la carn de l'alberginia.Salpebrar al gust.
- Es va fent a foc lent i quan està cuit, s’afegeixen els ous batuts.
- Farcir les alberginies i posar al forn i gratinar amb una mica de formatge ratllat per sobre. També es pot posar pa ratllat o beixamel.
Uuuummmmmmmm!!!!! Se' m m' acomula la feina tot te una bona pinta
ResponEliminaLes receptes que passen de generació en generació sovint són petits tresors...i aquesta que ens presentes avui n'és un clar exemple!!! Petonarros!!
ResponElimina