dimecres, 17 de març del 2021

Carbassons farcits de carn




Ingredients

- 5 carbassons de pell clar

-1/2 ceba

- 1 pebrot verd italià

- 1 pastanaga

- 3 tomaquets vermells

- 1/2 kg de carn de vedella i porc

- vi blanc

- sal i pebre

- all i julivert en pols 

- xile picant (opcional)

Preparació:

- Partir  el carbassons en vertical i buidar-los amb una cullera. Reservar la carn del carbassó.

- Fer el sofregit amb la ceba, el pebrot i la pastanaga molt picat. Afegir la carn, coure, despres el tomaquet ratllat i el vi blanc. Quan estigui fet salpebrar.

- Coure els carbassons al microones al vapor amb un utensili de silicona o de vidre. Amb 7’ estan fets. Treure i escòrrer en paper de cuina. 

- Quan estigui la carn feta, afegir la polpa del carbassó i cuinar. Ara es el moment d’afegir les especies. Es opcional. Reservar. 

- Farcir els carbassons , tirar pel damunt formatge ratllat i gratinar. 






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada