- 5 carbassons de pell clar
-1/2 ceba
- 1 pebrot verd italià
- 1 pastanaga
- 3 tomaquets vermells
- 1/2 kg de carn de vedella i porc
- vi blanc
- sal i pebre
- all i julivert en pols
- xile picant (opcional)
Preparació:
- Partir el carbassons en vertical i buidar-los amb una cullera. Reservar la carn del carbassó.
- Fer el sofregit amb la ceba, el pebrot i la pastanaga molt picat. Afegir la carn, coure, despres el tomaquet ratllat i el vi blanc. Quan estigui fet salpebrar.
- Coure els carbassons al microones al vapor amb un utensili de silicona o de vidre. Amb 7’ estan fets. Treure i escòrrer en paper de cuina.
- Quan estigui la carn feta, afegir la polpa del carbassó i cuinar. Ara es el moment d’afegir les especies. Es opcional. Reservar.
- Farcir els carbassons , tirar pel damunt formatge ratllat i gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada