diumenge, 28 de febrer de 2021

Crestes de bonitol i crestes de carn




Crestes de carn i bonitol

Ingredients:

Per les de carn:

-500gr de carn de vedella

-1/2 ceba

-1/2 pebrot verd italià

- vi blanc

- comí, all , sal i pebre, especies barbacoa, chile.

Sofregir la ceba, afegir el pebrot tallat petit i despres l carn, el vi blanc i deixar reduir. Incorporar les especies i reservar. 


Per les de bonitol

Ingredients:

-300gr aprox de - bonitol en oli d’oliva escorregut

- 1/2 ceba

-1/2pebrot verd italia

- tomaquet natural triturat(250gr)

- 2 ous durs

- olives (opcional)

Fer el sofregit de la ceba i pebrot. Afegir bonitol i el tomaquet. Salpebrar i posar un polsim de sucre per l’acidesa. Incorporar el bonitol ben petit. Coure i reservar. A l’ultim moment afegir els ous durs picats. 

Preescalfar el forn amb ventilador a 180 graus. Farcir les crestes i pintar amb ou batut. Enfornar uns 12’ fins que estiguin daurades

Bon profit😍

Cap comentari:

Publica un comentari