Crestes de carn i bonitol
Ingredients:
Per les de carn:
-500gr de carn de vedella
-1/2 ceba
-1/2 pebrot verd italià
- vi blanc
- comí, all , sal i pebre, especies barbacoa, chile.
Sofregir la ceba, afegir el pebrot tallat petit i despres l carn, el vi blanc i deixar reduir. Incorporar les especies i reservar.
Per les de bonitol
Ingredients:
-300gr aprox de - bonitol en oli d’oliva escorregut
- 1/2 ceba
-1/2pebrot verd italia
- tomaquet natural triturat(250gr)
- 2 ous durs
- olives (opcional)
Fer el sofregit de la ceba i pebrot. Afegir bonitol i el tomaquet. Salpebrar i posar un polsim de sucre per l’acidesa. Incorporar el bonitol ben petit. Coure i reservar. A l’ultim moment afegir els ous durs picats.
Preescalfar el forn amb ventilador a 180 graus. Farcir les crestes i pintar amb ou batut. Enfornar uns 12’ fins que estiguin daurades
Bon profit😍
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada