diumenge, 29 de novembre de 2020

Galetes de civada i xocolata. La recepta definitiva


 Ingredients (per unes 30 galetes)

- 230 gr de mantequilla

- 240gr de sucre

- 240 gr de civada en flocs

- 190 gr de farina

- 2 ous

- 140 gr de gotes de xocolata o de panses

- 1 culleradeta d’essència de vainilla

- 1 culleradeta de canyella

- 1 culleradeta de bicarbonat

- un polsim de sal

Preparació:

- Barrejar la farina, la canyella, la sal i el bucarbonat i reservar.

- Barrejar la mantequilla amb textura pomada amb el sucre. Afegur els ous i batre bé! Incorporar la vainilla.

- Afegir la farina  aaquesta barreja , les gotes de xocolata i la civada incorporant-ho fins que quedi tot unit.

- preescalfar el forn dalt i baix  a 180 graus i de mentres posar la massa a la nevera. 

- en una safata amb paper de forn anar pisant boles de massa aplanades agafant la quantitat amb una cullera de postre. Coure uns 12’ fins que estan daurades pels costats i esponjoses per dins!!!




Cap comentari:

Publica un comentari