diumenge, 8 de novembre del 2020

Marmitako


 
Ingredients:

- Bonítol fresc 

- patates

- 1 pebrot verd italià

- 1 ceba

- tres tomàquets vermells petits

- 1 all

- 4 “pimientos choriceros” o la carn que venen envasada

- brou de peix (pot ser envasat)

- vi blanc

-Sal i pebre

- pebre vermell dolç

- 1 caiena

Preparacio:

Fer el sofregit amb la ceba i el pebrot i quan estigui quasi fet afegir el tomàquet , l’all i la carn dels “pimientos choriceros” que s’hauran posat amb aigua per poder treure la polpa.

Afegir les patates a trossos grans i escapçades perque deixin anar el midó. 

Afegir un got de vi blanc i cubrir amb caldo perquè es facin les patates . Uns 30’ afegir el pebre vermell i la caiena



Millor anar afegint brou que no posar-lo de cop. De mentres passar el bonitol salpebrat per una paella . Si es posa en cru deixarà anar com una babeta blanca que fa que el guisat no quedi bonic a la vista però és una questió de gustos. 

Un cop fetes les patates afegir el bonítol i deixar uns minuts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada