- Bonítol fresc
- patates
- 1 pebrot verd italià
- 1 ceba
- tres tomàquets vermells petits
- 1 all
- 4 “pimientos choriceros” o la carn que venen envasada
- brou de peix (pot ser envasat)
- vi blanc
-Sal i pebre
- pebre vermell dolç
- 1 caiena
Preparacio:
Fer el sofregit amb la ceba i el pebrot i quan estigui quasi fet afegir el tomàquet , l’all i la carn dels “pimientos choriceros” que s’hauran posat amb aigua per poder treure la polpa.
Afegir les patates a trossos grans i escapçades perque deixin anar el midó.
Afegir un got de vi blanc i cubrir amb caldo perquè es facin les patates . Uns 30’ afegir el pebre vermell i la caiena
Millor anar afegint brou que no posar-lo de cop. De mentres passar el bonitol salpebrat per una paella . Si es posa en cru deixarà anar com una babeta blanca que fa que el guisat no quedi bonic a la vista però és una questió de gustos.
Un cop fetes les patates afegir el bonítol i deixar uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada