dimarts, 2 de juny del 2020

Scones de pernil i formatge




Els scones son uns panets individuals molt tipics del Regne Unit i d’origen escocès.
Estan fets de farina, mantega i llevat i tot i que acostumen a ser dolços també poden ser salats com aquests. Acostumen a menjar-se tebis.
La recepta es de “recetas de Svieta”

Ingredients:

- 260 gr de farina
- 35 gr de mantequilla
- 1 polsim de sal
- alfabrega i orenga
- 2 culleradetes de les de café de llevat tipus Royal
- 130 gr de formatge tipus emmental
- 50 gr (aprox)de pernil iberic
- una mica de Parmesà (unes 2 cullerades)
 - de 80 a 130 ml de iogurt liquid

Preparació:

- Barrejar la farina, la sal I la mantequilla freda amb les mans o amb una forquilla fins que quedi com una sorra

- Afegir el llevat, els formatges i el pernil dolç i barrejar bé
- Incorporar de mica en mica el iogurt. Ha de quedar una pasta per fer una bola. No s’ha de pastar. Aplanar, marcar els talls  i pintar amb Iogurt


Tenir el forn pre escalfat dalt i baix i posar uns 18- 20’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada