Aquesta recepta es de Recetas de Svieta. Una variant pot ser aromatitzar-les amB pell de llimona o de taronja.
Ingredients:
- 250 gr de farina de tot ús
- 7 gr d’impulsor tipus Royal
- 80 ml de llet
- 1 rovell d’ou
- 60 gr dd mantequilla
- 45 gr de sucre
- un polsim de sal
- una culleradeta de les de cafè de vainilla
Preparació:
- Barrejar el sucre amb la mantequilla a temperatura ambient i la vainilla.
- incorporar el rovell, la llet i per últim la farina i el llevat tamitzats.
- fer una bola i embolicada en paper film deixar 30’
- preescalfar el forn a 180 graus dalt i baix
- partir en dos parts la massa i de cadascuna estirar fins que quedi unes tires allargades.
- despres tallar a trossets de 3 o 4 cm i posar en una safata de forn amb paper sulfuritzat
- posar al forn uns 25’ fins que quedin daurades. Treure del forn . S’hi pot escampar per sobre amb sucre glaç
No pots deixar de menjar-les!!!!
Bona tarda
ResponEliminaNomés es posa el rovell? No tot l'ou? Gràcies
Sii. Només el rovell🥰
Elimina