diumenge, 14 de juny del 2020

Magdalenes de poble


Aquesta recepta es de wuebos fritos i us recomano el seu llibre que te de “Magdalenas”.

Ingredients:
- 250 gr de sucre
- 3 ous
- 250 gr de llet sencers
- 225 gr d’oli d’oliva
- 375 gr de farina de tot ús
-  un sobre d’impulsor (16 Gr) del tipus Royal
- la pell ratllada d’una llimona

Preparació:
- batre els ous amb el sucre amb un batedor de varillas uns 5’ fins que quedi escumós.
- Afegir a poc a poc la llet i despres l’oli sense deixar de batre
- incorporar la farina i el llevat tamitzat sense batre excessivament. Per últim afegir la pell de la llimona.
- deixar a la nevera uns 15’ i preescalfar el forn dalt i baix a uns 200 graus
- el fet de posar la massa a la nevera farà que pugin mes pel contrast
En uns 15’ estaran fetes però controleu que cadascú es coneix el seu forn
Jo he fet unes amb sucre perlat per sobre, altres amb sucre i unes sense res. Queden espectaculars!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada