divendres, 19 de juny del 2020

Coquetes de carbassó a la planxa

És la segona recepta que faig amb carbassó però aquesta és dd la MJ i són a la planxa. Exquisits!

Ingredients:
- 2 carbassons grans
- 2 ous
- 75 gr de farina integral o 115gr de farina blanca
- 40 gr de parmesà ratllat
- 8 gr d’impulsor (tipus Royal)
- oli d’oliva
- sal
Preparació:
- ratllat els carbassons i deixar escòrrer en un colador un parell d’hores abans de fer les coquetes.
- Batre els ous amb una mica de sal
- apretar el carbassó amb les mans per que tregui tota l’aigua. Llavora afegir a la barreja d’ous.
- Incorporar la farina i l’impulsor i el formatge.
- calentar una paella i pintar amb una mica d’oli . Anar posant cullerades de la pasta i deixar fer a foc lent perquè es facin bé per dins

-Us recomano utilitza o parmesà o barreja de formatges amb gust . Si ho fas amb un formatge mozzarela quedaran amb poc gust
- Es poden acompanyar amb una salsa de iogurt frta amb :
125 gr de iogurt grec, suc de 1/2 llima, unes gotes de llimona, pebre i cilantre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada