dissabte, 2 de maig del 2020

Trenes de brioix

Aquesta recepta esta feta la massa amb thermomix pero es pot fer sense. Jo la posaré tal i com me l’han explicat amb alguna variació feta per mi.

Ingredients:
- 80 gr de sucre
- la pell ratllada de 2-3 taronjes segons tamany
- la pell ratllada d’una llimona
- 250 ml de llet
- 100 gr de mantequilla
- 40 ml de mel
- 40 ml d’anis
- 15 gr de llevat fresc
- 2 ous
- 700 gr de farina de força (jo del Amasadero)
- 10 gr de sal

Preparació:
- posar en el got de la thermomix la ratlladura dels citrics i el sucre 15” a V10. Baixar el que queda a les parets.
- incorporar la llet, l’anis , la mel, la mantequilla a trossets petits i el llevat 3’ a V2 a 37-40 graus ( segons Tx)
- afegir els ous i 10” a V6
- posar 350gr de farina 5” a V5
- posar els altres 350 gr i la sal i 7’ a V espiga
- treure la massa, posar en un bol i deixar una hora i mitja tapat amb paper film
- treure la massa i fer 6 boles d’uns 200 gr aprox. (La meva massa feia 1kg 280 gr.). Deixar en una safata de forn amb paper sulfuritzat uns 30’ perque es relaxi la massa i poder fer les trenes. Tres boles per cada trena
- fer les trenes. Posar a la safata. Tapar i deixar 1 hora
- preescalfar el forn dalt i baix a uns 200 graus
- pintar les trenes amb ou batut i posar sucre remuñlT per sobre.
- Al forn i en uns 30’ estaran fetes





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada