dimarts, 28 d’abril del 2020

Pollastre al curry




Ingredients per a 5 -6 persones
- 4 petxugues de pollastre
- 1 ceba grossa
- 3 pastanagues
- 2 alls
- julivert
- 200 gr de tomaquet natural o fregit
- 400ml de llet de coco o llet o crema de llet.
- 200 ml de brou de pollastre
- sal i prebre
- curry
- 2 guindilles petites i partides
- arros per acompanyar

Preparació:

- Tallar les petxugues a trossos, salpebrar i saltejar. Es reserva

- En el mateix recipient fregir l’all tallat petit i afegir la ceba i la pastanaga i sofregir a foc una mica fort
- Quan estigui fet afegir 2 culleradetes de curry, les guindilles, el
julivert  i rectificar de sal, el tomaquet triturat  i la llet de coco. Fer uns minuts i triturar-ho  tot

Afegir el brou fer uns minuts i incorporar el pollastre.
Servir acompanyat d’arros basmati o blanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada