dimecres, 29 d’abril del 2020

Brioix de mascarpone

Gracies a la cocina de los elfos!
Ingredients:
- 220gr de sucre
- 4 ous
- 250 gr de mascarpone o semblant
- 100ml d’oli girasol
- 15gr d’impulsor (tipus Royal)
- 220gr de farina
- 1 polsim de sal

Preparació:
- tamitzar la farina, l’impulsol i la sal i reservar

- remenar el marcarpone fins que quedi ben batut. Reservar
- batre els ous i el sucre amb una batedora fins que quedin blanquejats i amb textura de mousse. Afegir l’oli a poc a poc i batre i despres els solids. Millor integrar-los amb espatula per no perdre l’aire dels ous
- untar un motllo amb mantega i preescalfar el forn dalt i baix a uns 180 graus
El meu ha tardat uns 30 minuts. Punxar per saber que esta fet i posar paper d’alumni per sobre si es torra massa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada