diumenge, 12 d’abril del 2020

Mandonguilles amb salsa de pastanaga i cervesa


Recepta de la cocinademayora

Ingredients:
 Per les mandonguilles
- 1 kg de carn picada de vadella i porc
- sal i pebre
- 2 ous
- pa ratllat (2 cullerades per donar cos a la pasta)
- molla de pa remullada en llet (1 llesca pa de motllo)
- farina per arrebossar

- 1 ceba
- 2 alls
- 4 pastanagues
- pebre vermell de la Vera
- 1 quinto de cervesa
- 400 ml d’aigua

Per fer les mandonguilles es barregen els ingredients i es fregeixen. Reservar




Amb aquesta quantitat de carn surten unes 40 mandonguilles mitjanes

En la mateixa cassola sofregir l’all i la ceba tallat petit. Despres afegir la ceba tallada petita i coure uns 10’. Posar una culleradeta de pebre vermell i remenar perque no es cremi
Afegir la cervesa i deixar que s’evapori l’alcohol. Tirar l’aigua i deixar que es facin les verdures uns 10’ mes. 
Triturar la salsa i afegir les mandonguilles




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada