divendres, 10 d’abril del 2020

Pa d’hamburguesa


Aquesta recepta es de Annarecetasfaciles. Si aneu al seu canal de youtube podreu veure com els fa en un video.

Ingredients:
500 gr de farina blanca de tot ús
200 ml de llet tèbia
50 gr de mantequilla
12 gr de llevat fresc o 5 gr de llevat en pols de forner (no confondre amb els sobres d’impulsor)
2 ous
5 gr de sal

Preparació
 Barrejar tots els ingredients en un bol. Utilitzar sols un dels ous. L’altre servirà per pintar els panets un cop fets.
Amassar la barreja en un robot o a ma fins obtenir una massa llisa i sense grumolls. Uns 10 minuts a ma . Deixar reposar fins que dobli el seu volum ( aprox 2 hores) en funcio de la temperatura de la vostre cuina

Un cop passat el temps, estirar una mica la massa i fer les diferents parts . Sortiran de 6 a 8 panets.

Fer els panets bolejant la massa , axafar una mica i deixar llevar una hora mes . Posar en una safata de forn amb paper sulfuritzat (paper de forn)
Un cop hagin pujat pintar amb ou batut. Es pot posar llavors de sesam i al forn preescalfat dalt i baix.
Els poses uns 10’ amb forn de sota i despres 15’ mes a dalt i baix. (Dependra del forn)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada