dimecres, 22 d’abril del 2020

Coca boba o de Llanda

Aquesta recepta és del blog de claudia&julia , fàcil , suau i exquisita!!!

Ingredients:
- 200 gr de sucre blanc
- 3 ous
- 125ml d’oli d’oliva suau
- 125ml de llet
- 250 gr de farina tot ús
- 2 cullerades i mitja de les de café de Royal (impulsor)
- 1/2 culleradeta de sal (de les de café)
- la pell d’una llimona ratllada
- sucre per posar per sobre i canyella (opcional)

Preparació:

- Barrejar la farina tamitzada,  la sal, el Royal i la pell de llimona. Reservar.
- Batre els ous amb el sucre amb una batedora de varilles fins blanquejar i que doblin el volum.
- De mica en mica i sense parar de batre, afegir l’oli.
- Seguidament afegir la llet  i perultim el sòlids.
Jo ho he fet amb una espatula barrejant de dalt a baix perque la massa no perdi l’aire. S’ha de posar a tandes petites. En Jordi Cruz ho explica en una de les seves receptes, i realment el resultat es espectacular.
- Preescalfar el forn dalt i baix a uns 180graus.
Posar el preparat en un motlle folrat amb paper sulfuritzat . Tirar sucre per sobre .
Enfornar uns 20- 30 minuts
Deixar refredar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada