diumenge, 19 d’abril del 2020

Arròs amb costella

Ingredients (per 5 persones)
- 1 kgde costella de porc tallada
- 500gr d’arros
- caldo o en el seu defecte aigua. Amb caldo preparat de pollastre tambe queda molt bo!!
- 1 ceba
- 1 pebrot verd  italià (dels allargats)
- 2 carxofes
- 1 o 2 pastanagues
- 300 gr de tomaquet triturat natural
- 2 alls
- oli, sal i pebre

Preparació:
En una paella o cassola enrossir la costella salpebrada per tots costats i reservar.

En el mateix oli sofregir primer la carxofa tallada a quarts, afegir  la pastanaga, el pebrot i la ceba. Jo ho faig molt picat pero aixo va a gustos. Fer uns 10’ i afegir l’all picat diluit amb una mica d’aigua. Fer uns 6 minuts mes fins que quedi sec 



Per ultim afegir el tomaquet i les costelles i fer uns 10 ‘ mes . Rectificar de sal


Ara incorporarem l’arros i li donarem unes voltes perquè quedi nacarat (perque es quedi una mica transparent)
 Afegir el brou. Jo calculo per 500 gr d’arros quasi el doble de liquid pero ell mateix tu anirà dient. A mida que el vagi absorvent. Recordeu no remenar l’arros. En tot cas la paella. Coure uns 20’ i tapar 5’ per reposar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada