dimecres, 7 d’agost del 2019

Pastis de pera

Ingredients:
- 5 o 6 peres conference
- 4 ous
- 1 got de sucre
- 1 got de llet
- 1 got de farina
- mel o melmelada d’albercoc
- mantega

Preparació:
- encendre el forn dalt i baix
- tallar les peres com si fossin per fer una truita de patates i omplir un motllo fins dalt. Aquest ha d’estar engreixat amb mantega.


- barrejar els ous, la farina i el sucre i posar-ho per sobre les peres
- baixa el gorn fins 170 graus i enfornar uns 45’. Treure. Posar un rajoli de mel o melmelada i enfornar 5’ mes. (Ja sabeu que el temps de cocció  depen del vostre forn)
Deixar refredar. Es pot acompanyar amb gelat


2 comentaris:

  1. el got de suscre, llet i farina que dius quina quantitat equival.
    merci

    Teresa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo important es que sigui la mateixa quantitat de cada cosa. Aproximadament uns 200gr

      Elimina