dimarts, 30 de juliol del 2019

Tarta Tatin d’alberginia i formatge de cabra

Una manera diferent de fer la Tatin. Idea del blog comiendoconreyes.com
Ingredients:
- 3 alberginies mitjanes
- 1 rulo de formatge de cabra
- 1 lamina de pasta de full
- sal
- mel
- pinyons (opcional)

Preparació:
-Tallar les alberginies a rodanxes no molt primes. Salar i deixar escorrer uns 30’
- fer les alberginies a la planxa uns 2’ per banda. Reservar. Escalfar el forn a 200 graus dalt i baix
- en un motlle rodó posar un parell de cullerades de mel i una capa d’alberginies . Posar el formatge mes cap al centre  i tornar a posar una capa d’alberginies






- agafar la pasta de full i posar per sobre tancant-la bé perque no surti el vapor. Fer foradets amb una forquilla perquè no pugu.

- Posar al Forn baixant-lo a uns 180 graus i coure una 1/2 hora aprox o fins que la pasta de full estigui feta

-Treure del forn i deixar refredar. Quan el serviu doneu-li la volta.
La propera vegada li posaré mes mel perque quedi mes daurat














1 comentari:

  1. Quiero preparar esta receta y descubrir lo buena que es!
    Estas fotografías ponen el apetito :)

    Muchas gracias por la nueva idea!

    ResponElimina