Una manera diferent de fer la Tatin. Idea del blog comiendoconreyes.com
Ingredients:- 3 alberginies mitjanes
- 1 rulo de formatge de cabra
- 1 lamina de pasta de full
- sal
- mel
- pinyons (opcional)
Preparació:
-Tallar les alberginies a rodanxes no molt primes. Salar i deixar escorrer uns 30’
- fer les alberginies a la planxa uns 2’ per banda. Reservar. Escalfar el forn a 200 graus dalt i baix
- en un motlle rodó posar un parell de cullerades de mel i una capa d’alberginies . Posar el formatge mes cap al centre i tornar a posar una capa d’alberginies
- agafar la pasta de full i posar per sobre tancant-la bé perque no surti el vapor. Fer foradets amb una forquilla perquè no pugu.
-Treure del forn i deixar refredar. Quan el serviu doneu-li la volta.
La propera vegada li posaré mes mel perque quedi mes daurat
Quiero preparar esta receta y descubrir lo buena que es!
ResponEliminaEstas fotografías ponen el apetito :)
Muchas gracias por la nueva idea!