Diuen que és el pastís de formatge típic de Japó.
És molt esponjós i diferent a l'americà.
Ingredients:
- 250 gr de formatge Philadelphia
- 3 ous
- 50ml de llet
- 80 gr de sucre
- 30 gr de maicena
- suc de 1/2 llimona
- 1 culleradeta de llevat Royal
Preparació:
- Folrar un motlle d'uns 20cm amb paper sulfuritzat i escalfar el forn a uns 170ºC amb una safata amb aigua. El pastís es fa al bany Maria
- Barrejar el formatge, la llet, 50 gr de sucre, els rovells, la maicena, el llevat i el suc de llimona.
Batre fins que no quedi cap grumoll. Jo ho he fet amb la KA.
- Batre a punt de neu les clares amb un polsim de sal. Quan comencin a pujar afegir el sucre a poc a poc.. Han de quedar fortes.
- Afegir les clares a la barreja anterior amb molt de compte. A poder ser amb una espátula de silicona i amb moviment d'abaix a dalt.
- Posar al forn dins la safata amb aigua i coure uns 20-25'. Apagar el forn i deixar dins uns 10'. Després obrir la porta uns 2' i finalment treure'l.
- Feu tot aquest procés, perquè no baixi mot ràpid al sortir del forn amb el canvi brusc de temperatura. De totes maneres, baixa bastant.
Està molt millor d'un dia per l'altre. Posar a la nevera quan refredi.
Churruscadito y al horno, bien rico. Distinta de la de Nueva York, pero eso no es malo, en la rica variedad está el gusto. Un besote.
ResponEliminaGracias su. Tiene un gusto suave y al paladar notas la esponjosidad de las claras a punto de nieve... Es muy agradable!
EliminaEp! Aquest pastís sembla boníssim! He vist... pastís de formatge... i he vingut a visitar-te ràpidament, és el meu preferit!! i això que sigui japonès ja és.... la pera! Encantada de conèixer-te. Ja tens una nova seguidora! Petons
ResponEliminaMoltes gracies!, doncs de gust encara estàcmes bo i si es d'un dia per l'altre millor!
EliminaA mi m'encanta el menjar japonès, però mai he tastat aquest pastís...o sigui que hi ha hauré de posar remei aviat!!! Una abraçada Núria!
ResponEliminaLa veritat es que es un pastis de formatge molt semblant a l'america. Potser mes esponjos... Realment molt bo!!! Val la pena fer-lo!
EliminaQuina pasta més espessa queda abans d'enfornar!!!! L'has acompanyat amb melmelada de maduixes?
ResponEliminaSembla espessa pero es molt esponjosa per les clares a punt de neu!!!
EliminaNo l'he acompanyat amb melmelada perque a casa no en volien!!! Pero de segur que quedara bonissima!
Estic en ello!!!!! Pero ja fa una bona pinta!!!!!
ResponEliminaBonissim!!!!!!! No he pogut resistir a esperar me a dema
ResponEliminaJa ja ja bon profit!
Elimina