dimarts, 2 de juliol del 2019

Risotto de camagrocs


Ingredients (5 persones):

- 500 d’arros tipus arbori o Carnaroli. En el seu defecte, Bomba
- 1 ceba
- 40 gr de mantega o margarina
-caldo
-bolets secs (es pot fer amb els que ens agradin mes)
- 1 gra d’all
- parmesà
- 1/2 got de vi blanc
- opcional: formatge Havarti

Preparació:

Ratllar la ceba i sofregir a foc lent amb una mica d’oli. 
Un cop feta, afegir 20gr de mantega.
Incorporar l’arros i el vi blanc i deixar que s’evapori.
A part hidratar els camagrocs en aigua freda. Quan estiguin , colar i passar per una paella amb un alll tallat petit.
Incorporar a l’arros i anar afegint caldo de mica en mica a mida que el vagi xuclant. Anar remenant.
L’arros tardarà d’uns 18’a 20’ .
Opcional: afegir una mica de Havarti per donar mes cremositat al risotto.
Un cop fet, afegir la resta de la mantega i el parmesà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada