dimarts, 2 de juliol del 2019

Pastissets de patata, pernil dolç i formatge

Aquesta es una recepta de les recetas de Sbieta

Ingredients (per uns 12 pastissets):

- 850 gr de patates bullides amb 
- 2 ous
- 3 cullerades soperes de farina
- sal i pebre
- 1 cullerada de mantega
- pernil dolç 
- formatge ratllat(barreja de 4 formatges)
- pa ratllat

Preparació:

Bullir les patates amb pell i deixar refredat
Fer el puré de patata ( a mà, thermomix...) amb l’ou, la farina, sal i pebre.


Per els pastissets, agafar una bola de pure, posar pernil i formatge i fer una bola.


Xafar perquè quedin planes, passar per pa ratllat i fregir amb molt poc oli



Com diu Sbieta, s’enganxen a les mans pero no hi afegiu mes farina a la pasta. Mulleu-vos les mans amb aigua  cada cop que feu un pastisset. Si li afegiu mes farina, quan es refredin quedaran durs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada